fbpx

Lansare de carte: ”Modelul Liceului Teoretic Național: Școală pentru viață”

Vreți să aflați mai multe despre Liceul Teoretic Național și despre felul în care această unitate de învățământ privat abordează Educația?

Vă invităm să participați, marți, 14 mai 2019, ora 14:00 la lansarea cărții Modelul Liceului Teoretic Național: Școală pentru viață, semnată de Ion Moraru, în prezenţa mai multor personalități, mentori ai LTN.

Evenimentul va avea loc la  sediul Liceului Teoretic Național, situat în București, str. Buzești 14-18, sector 1.
Volumul publicat recent la Editura Niculescu ne invită în paginile sale să luăm parte la un excurs
menit să suplimenteze într-un mod original coordonatele procesului instructiv-educativ, așa cum se
desfășoară acesta în cadrul unei instituții private preuniversitare a cărei activitate se întinde deja pe o
perioadă de șapte ani.

”Acest Model există, se aplică și se perfecționează zi de zi, dovedind faptul că o școală privată preuniversitară din România are resursele de creativitate necesare să pregătească elevii pentru viață și nu doar pentru o profesie sau meserie”, spun organizatorii.
Întâlnirea se va încheia cu vernisajul expoziției Școală pentru viață, reprezentări artistice ale elevilor din Liceul Teoretic Național.

Despre Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este o școală privată înființată în 2012. De la Gradiniță până la Liceu, asigură toate nivelurile de școlaritate pentru elevi între 3 și 18 ani.

Liceul Teoretic Național își fundamentează misiunea integrând în activitatea educațională „Modelul LTN – Școală pentru viață”. Acest model este concepția unică și proprie LTN care contribuie la realizarea obiectivelor pe care le propunem și pe care le asigurăm comunității nostre în fiecare an școlar.