fbpx

Încă un copil rănit în școală: o bucată de tencuială a căzut peste el

Un copil de 10 ani, elev la o şcoală din Sebeş, judeţul Alba, a fost rănit la cap, miercuri, după ce o bucată de tencuială de la intrarea în unitatea de învăţământ s-a prăbuşit peste el, informează MEDIAFAX. Potrivit sursei citate, incidentul nu a fost mediatizat şi s-a aflat de el doar vineri, după ce un martor a postat poze pe Facebook.

Ce frumos vad tot felu de postari de la sebes info unele nici macar nusi au rostul dar faptul ca in data de 29.05.2019…

Publicată de Elena Gabriela pe Vineri, 31 mai 2019

Potrivit ISU Alba, în urma incidentului a fost rănit un copil în vârstă de 10 ani, elev al şcolii, care a suferit un traumatism cranio-cerebral. El a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportat la spital cu ambulanţa SMURD.

”Incidentul s-a produs, miercuri, în jurul orei 10.00, în pauza mare. O bucată de tencuială a cazut datorită inflitrațiilor de apă din urma ploilor abundente din ultima perioadă. Tencuiala era de deasupra ușii unde se face accesul pentru cadrele didactice și nu la accesul elevilor. Profesorul de serviciu a sunat la 112, iar echipajul medical s-a deplasat rapid la școală unde a acordat primul ajutor elevului N..R.V. Copilul a fost transportat la spital împreună cu mama lui, era speriat și prezenta zgărieturi la nivelul gâtului. Directorul școlii s-a deplasat la spital unde a discutat cu medicii. În prezent, băiatul este conștient, i s-au făcut investigații și se așteaptă rezultatele”, a declarat inspectorul șef Marcela Dărămuș, de la IȘJ Alba, pentru publicația Sebeș Info.

Mai multe incidente similare au avut loc în ultimii ani, din cauza deteriorării clădirilor în care funcționează școlile. Cel mai grav s-a întâmplat la școala nr. 141 din București, unde tavanul s-a prăbușit. Din fericire, în momentul incidentului, niciun copil nu se afla în incintă.