fbpx

Elevii cu media 10 la Bacalaureat au acces gratuit la Untold. Cei care iau examenul primesc o reducere

Elevii care anul acesta vor obține media 10 la examenul de Bacalaureat vor primi acces gratuit la Untold , anunță organizatorii. De asemenea, cei care promovează examenul de anul acesta pot achiziționa abonamente la preț redus.

Comunicatul, integral:

 

Prin campania Bac de 10, aflată deja la a șasea ediție, UNTOLD își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat.

Dacă iei nota 10 la Bac, vei primi un abonament gratuit pentru 4 zile la ediția UNTOLD 2022. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții cu 10 vor primi fiecare un voucher de cumpărături în valoare de 500 ron, din partea Kaufland România.

Dacă te înscrii la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovezi, poți achiziționa abonamente la preț special pentru UNTOLD. Vei primi un voucher valoric de 10 euro.

Ai luat 10 pe linie la Bac, ai biletul asigurat! Te așteptăm, începând cu prima zi de festival din 2022, la Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj, să îți ridici brățăra de acces UNTOLD 2022. Nu uita să ai la tine o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.

Te-ai inscris la Bacalaureat în 2022, găsești AICI formularul de înscriere pentru a intra în posesia voucherului valoric de 10 euro cu care poți achiziționa abonament la UNTOLD 2022 la un preț special.