fbpx

Simona Halep: ”Dacă o să am posibilitatea să mă vaccinez, sigur mă voi vaccina!”

Marea campioană Simona Halep s-a declarat o susținătoare a vaccinării anti-COVID.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva noului coronavirus, Simona Halep a avut un răspuns categoric: Sigur! Dacă o să am posibilitatea să mă vaccinez, sigur mă voi vaccina, pentru că eu consider că este un lucru bun. Trebuie să scăpăm de această pandemie!”, a declarat Simona  Halep pentru ProSport

De altfel, Simona Halep a fost și infectată cu SARS-CoV-2, în urmă cu două luni.

Ea a anunțat, pe Twitter, la vremea respectivă, că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19.

Halep a avut simptome medii și s-a vindecat relativ rapid, astfel că nu a avut de suferit din punct de vedere sportiv.

Ea s-a recuperat acasă după ce s-a infectat cu noul coronavirus, dar în zilele în care a mers la Institutul Matei Balș pentru consultații a fost impresionată de eforturile medicilor în lupta cu virusul: Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întreg suportul depus în această perioadă”, a transmis Simona, fiindu-le recunoscătoare eroilor din linia întâi.

Simona Halep (n. 27 septembrie 1991,  Constanța, România) este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent ea se află pe locul 2 mondial.

Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros (2018) si Wimbledon (2019), pierzând anterior alte trei finale: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018).

A disputat și finala Turneului Campionilor (2014). Ea a câștigat la simplu de-a lungul carierei 20 turnee și a mai disputat alte 17 finale, fiind cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria României.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.