fbpx

Sebastian Burduja, propus de PNL ca ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării

Deputatul Sebastian Burduja a fost propus de PNL pentru funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, anunță Digi 24.

Marcel Boloș, actualul ministru, este propus la Fonduri Europene.

„Biroul Executiv al Partidului Național Liberal a decis azi nominalizarea, în unanimitate, a lui Marcel Boloș pentru funcția de ministru al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, precum și a deputatului PNL, Sebastian Burduja, pentru funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării”, arată un comunicat de presă al PNL.

Cum își descrie Sebastian Burduja rezultatele profesionale, pe blogul său:

Societatea românească de astăzi e bolnavă de ceea ce am numit maladia scepticismului cronic. Nu mai credem în nimeni și în nimic. Mai ales când e vorba de politică. Și pe bună dreptate, dacă ne uităm la ultimele decenii.

De aceea mi se pare corect să prezint mai jos principalele mele rezultate din ultimii ani, în plan profesional, politic, academic și în societatea civilă. Nu știu dacă e mult sau puțin. Să judece alții. Ceea ce știu este că ceva rămâne în urmă: de la proiectele educaționale pentru tinerii din țară și din străinătate la asistența tehnică acordată României pentru creșterea absorbției fondurilor europene. Îmi păstrez acest crez simplu: măsura unei vieți este dată de ceea ce faci pentru ceilalți.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.