fbpx

Sâmbătă, 10 iunie, are loc fInala olimpiadei NATURA DINTRE APE

Aproape 600  de participanți înscriși, 300 de sesiuni inițiate, 480 de itemi de dificultăți diferite, zeci de ore de prezentări și discuții, zeci de profesori implicați, dar în finală avem doar 90 de participanți care, sâmbătă, 10 iunie vor da testul final al olimpiadei NATURA DINTRE APE.

Cei mai iscusiți exploratori vor fi premiați cu vouchere eMAG în valoare de 2000 sau de 1000 de RON, pentru achiziționarea de echipament sportiv: biciclete, trotinete sau role. De asemenea, efortul profesorilor va fi recompensat prin premierea celor care vor da campionii, dar și a acelor profesori care au muncit cu cei mai mulți dintre participanți pentru a se prezenta în olimpiada NATURA DINTRE APE – un premiu pentru profesorul cu cei mai mulți elevi înscriși din ciclul primar și unul pentru cei mai mulți elevi înscriși din cilul gimnazial. Vor primi vouchere eMAG în valoare de 900 de lei pentru achiziția de obiecte sau soluții IT&C. Vă mulțumim pentru ajutorul oferit acestei competiții școlare și pentru efortul făcut zi de zi cu elevii dumneavoastră! 10 iunie

La final, dorim multă baftă elevilor finaliști și le reamintim că purtarea căștilor, neîncadrarea corespunzătoare în fața camerei, îndreptarea privirii asupra altui punct față de cel al camerei, părăsirea locului din fața acesteia sunt lucruri cu desăvârșire interzise și vor conduce la invalidarea participării. Ar fi păcat! 

Totodată, vă invităm la festivitatea de premiere a olimpiadei NATURA DINTRE APE, care va avea loc la Teatrul Național București, Sala Media, sâmbătă 17 iunie, de la ora 11:00. Vom fi bucuroși să-ți înmânăm diploma și premiul de participare, iar dacă vei fi printre câștigătorii premiilor I sau II vei primi voucherul de 2000 sau 1000 de lei în aplauzele tututor. Apreciem punctualitatea și, dacă vei veni cu jumătate de oră mai devreme vei avea ocazia să-i cunoști pe ceilalți concurenți, iar noi te vom trata cu prăjituri și limonade. Cafeaua va fi doar pentru părinți!

Baftă!

Echipa Educație Privată

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.