fbpx

Radu Mihaiu: Sectorul 2 va avea un nou complex sportiv școlar modern

Radu Mihaiu, primarul sectorului 2 al Capitalei, anunță că în unitatea administrativ-teritorială va exista un nou complex sportiv școlar, construit la standarde moderne.

Anunțul făcut de Radu Mihaiu:

Sectorul 2 va avea un nou complex sportiv școlar modern.
Mă bucur să pot anunța că Școala Gimnazială nr. 51 va beneficia de un nou complex sportiv. Este un proiect important pentru Sectorul 2, pentru care m-am luptat să obțin finanțare de la Compania Națională de Investiții (CNI).
Noul complex sportiv va fi construit pe strada Herta nr. 1. Printre dotări se vor regăsi:
+ un patinoar la parter;
+ un teren de handbal la etaj;
+ gradene încăpătoare pentru spectatori;
+ vestiare și cabinet medical.
Pe lângă alte investiții din Sectorul 2 de care sunt mândru (de pildă, construcția unei noi creșe cu 100 de locuri), cele din sport trebuie să fie și ele prioritare într-o comunitate prosperă și sănătoasă.
Sectorul 2 va avea un nou complex sportiv școlar modern. Mă bucur să pot anunța că Școala Gimnazială nr. 51 va beneficia de un nou complex sportiv. Este un proiect important pentru Sectorul 2, pentru care m-am luptat să obțin finanțare de la Compania Națională de Investiții (CNI). Noul complex sportiv va fi construit pe strada Herta nr. 1. Printre dotări se vor regăsi:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.