fbpx

Profilul directorului de școală, realizat de Min. Educației: Lider, militant al șanselor egale, motor și centru al schimbării

Foto: pressfoto/Freepik

Ministerul Educației a prezentat, pe pagina sa de Facebook, profilul directorului de școală pe care vrea să îl obțină prin noile Legi ale educației.

Cum descrie instituția managerul de școală dezirabil:

”💼 Lider, militant al șanselor egale, motor și centru al schimbării educaționale. Toate acestea sunt rolurile pe care fiecare director trebuie să le îndeplinească zi de zi, la școală.
🤝 Formarea obligatorie în managementul educațional este soluția noastră de sprijinire a directorilor pentru dezvoltarea abilităților necesare funcției pe care o ocupă.
📃 Mai mult, prin #LegilEdu, definim profilul profesional al managerului școlar și introducem noi standarde profesionale pe baza cărora directorii școlilor vor fi recrutați, formați și evaluați.
Cum arată, pentru tine, directorul ideal? Spune-ne în comentarii și nu uita să urmărești constant paginile noastre pentru mai multe informații despre #LegileEdu.”

Mai mult, prin #LegilEdu, definim profilul profesional al man școlar și in noi sta prof pe baza cărora directorii școlilor vor fi recrutați, formați și evaluați. Cum arată, pentru tine, directorul ideal? Spune-ne în comentarii și nu uita să urmărești constant paginile noastre pentru mai multe informații despre #LegileEdu.”  Cum arată, pentru tine, directorul ideal? Spune-ne în comentarii și nu uita să urmărești constant paginile noastre pentru mai multe 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.