fbpx

Profesorul Cătălin Zaman oferă meditații gratuite pentru Evaluarea Națională elevilor din toată țara, în format online

Cătălin Zaman, profesor Merito și director al Şcolii Gimnaziale „Învăţător Nicolae Ispas” din localitatea buzoiană Clondiru, va oferi meditații online gratuite începând din luna iunie elevilor din toată ţara care doresc să se pregătească pentru examenul de Evaluare Naţională.

Potrivit AGERPRES, lecţiile sunt destinate tuturor elevilor de clasa a VIII-a, cu precădere celor ai căror părinţi nu le pot asigura o pregătire suplimentară, fiind deja înscrişi copii din Maramureş, Cluj sau Iaşi.

„În legătură cu lecţiile gratuite, sunt adresate tuturor copiilor din ţară. Se vor desfăşura în format online, pe Google Meet, începând de săptămâna viitoare. Sunt destinate tuturor copiilor care au nevoie de ajutor, cu precădere cei din medii dezavantajate, din mediul rural, dar am primit cereri de înscriere şi din mediul urban. Momentan sunt 30 de elevi înscrişi, cred că vom ajunge undeva la 50 de copii. Vorbim de copii din Maramureş, Cluj, Arad, până la Suceava şi Iaşi. Copiii din şcoala unde sunt eu profesor beneficiază deja de ore de pregătire suplimentară, trei ore săptămânal. Lecţiile sunt dedicate elevilor aflaţi la final de clasa a VIII-a care vor susţine Evaluarea Naţională. Avem toate instrumentele necesare susţinerii orelor online, vom recapitula materia şi vom face teste la Limba şi literatura română, fiind profesor de Limba română”, a declarat pentru AGERPRES directorul Şcolii Gimnaziale din Clondiru, Cătălin Zaman.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.