fbpx

Primarul Sucevei vrea să-și bată propriul record la festivități-viteză: „O chestiune de politețe”

Ion Lungu, primarul Sucevei, vrea ca anul acesta să participe la 15 festivități de început de an școlar. 

Anul trecut, în prima zi de școală, Lungu a fost prezent la nu mai puțin de 13 unități de învățământ din toate colțurile orașului. potrivit publicației locale Obiectiv. În urmă cu doi ani, edilul a fost la 14 unități de învățământ.

În 2023, Lungu vrea să își depășească propriul record.

„Ştiu că mulţi mă judecă, mă critică, dar aceasta este problema lor. Eu merg din respect pentru aceste şcoli, pentru aceşti profesori. Am avut o relaţie foarte bună cu unităţile de învăţământ. Niciodată nu m-am băgat în treburile lor interne şi nu a fost schimbat vreun director de şcoală doar pentru că aşa a vrut primarul Lungu. Cei care şi-au văzut de treabă sunt directori şi azi” a declarat Lungu, citat de publicația locală Crai Nou

Ion Lungu apreciază că în unităţile de învăţământ din municipiul Suceava „s-a făcut treabă bună”, precizând că a primit invitaţii de la toate unităţile de învăţământ, aceasta fiind, până la urmă, „o chestiune de politeţe”.

Edilul-şef a mai arătat că lista unităţilor de învăţământ la care va participa cu prilejul festivităţilor de începere a anului şcolar 2023-2024 a fost întocmită după criteriul „reprezentativităţii”. „În primul rând, am căutat să fie reprezentate toate cartierele, toate categoriile de învăţământ, respectiv liceal, gimnazial, primar şi preşcolar” a punctat Ion Lungu.

Ion Lungu a participat la deschiderea anului şcolar 2022 – 2023 la 13 unităţi de învăţământ din municipiul Suceava. 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.