fbpx

Primarul Sucevei a participat la festivitățile de deschidere în 14 școli

Ion Lungu, primarul Sucevei, a anunțat că a fost prezent la manifestările organizate în cadrul a 14 unități de învățământ sucevene, de toate nivelurile didactice și din toate cartierele municipiului.

“La trei unități de învățământ au fost inaugurate obiective noi de investiții: Centru documentare și informare la Colegiul Național <Petru Rareș>, Grădinița nouă în Cartierul Burdujeni-sat și Sală gimnastică la Colegiul Național <Spiru Haret>.
Am transmis mesajul și sprijinul municipalității la toate unitățile de învățământ. De asemenea, am insistat pentru respectarea regulilor pentru limitarea răspândirii pandemiei, cu recomandarea purtării măștii de către elevi și profesori și cu încurajarea la vaccinare a cadrelor didactice. Le-am urat mult succes și multă sănătate în anul școlar”, a spus Ion Lungu, pe pagina sa de Facebook. El a enumerat și cele 14 unități de învățământ la care a fost în prima zi de școală:
– Colegiul Național „Petru Rareș”;
– Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”;
– Şcoala Gimnazială Nr. 11 „Miron Costin”;
– Şcoala Gimnazială Nr. 4;
– Liceul Teoretic Filadelfia;
– Şcoala Gimnazială Nr. 3;
– Școala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod”;
– Școala Gimnazială “Ion Creangă”;
– Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei”;
– Grădiniţa „Ţăndărică”;
– Liceul Natanael Suceava;
– Grădinița cu Program Normal Obcini;
– Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava;
– Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

La trei unități de învățământ au fost inaugurate obiective noi de investiții: Centru documentare și informare la Colegiul Național <Petru Rareș>, Grădinița nouă în Cartierul Burdujeni-sat și Sală gimnastică la Colegiul Național <Spiru Haret>.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *