fbpx

Platforma a funcționat fără probleme la proba de matematică de la simulare – Min. Educației

Photo 112964890 | Laptop ©​Mooshny | Dreamstime.com

Platforma destinată evaluării digitalizate a funcționat conform standardelor tehnice pe toată durata derulării procesului de încărcare a lucrărilor de la proba de matematică din cadrul simulării de Evaluare Națională, transmite Ministerul Educației.

Conform unui comunicat al instituției, la proba de Matematică, desfășurată marți, 6 februarie, în cadrul simulării EN VIII 2024, au participat, potrivit informațiilor furnizate de inspectoratele școlare județene (ora de referință: 14:00), peste 163.600 de elevi din totalul celor 176.266 de elevi înscriși în clasa a VIII-a la începutul anului școlar curent. Rata de prezență: 92,87%.

În urma unor tentative de fraudă au fost eliminați 10 elevi. 

Simularea Evaluării Naționale din acest an școlar se încheie miercuri, 7 februarie, cu proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Ieri, la proba de limba română, platforma de evaluare digitalizată de la simularea Evaluării Naționale a funcționat în parametri optimi pe toată durata derulării procesului de încărcare a lucrărilor, cu excepția unui scurt interval de timp (aproximativ 20 de minute), însă fără a se înregistra blocaje, a transmis Ministerul Educației.

Potrivit informațiilor furnizate de inspectoratele școlare județene, rata de prezență la prima probă (ora de referință a datelor: 14:00) a fost de 93,4%: peste 164.600 de elevi prezenți din numărul celor înscriși în clasa a VIII-a la începutul anului școlar curent (176.266 de elevi).

 

Au fost eliminați 6 elevi ca urmare a unor tentative de fraudă.

proba de matematică simulare proba de matematică simulare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.