fbpx

Peste 1000 de elevi au participat la sesiunea de pregătire gratuită la matematică oferită de UPB

Peste 1000 de elevi de clasa a XII-a au umplut, astăzi, Aula Magna de la Universitatea Politehnica București, unde au beneficiat de pregătire gratuită la matematică.

Sesiunea a făcut parte din programul de pregătire pentru admitere organizat de UPB.

Calendarul sesiunilor de pregătire anunțat de universitate:

📕 Matematică: 16 martie, Aula Magna POLITEHNICA București, intervalul orar 10:00 – 12:00;
📘 Informatică: 16 martie, Aula Magna POLITEHNICA București, intervalul orar 12:30 – 14:30;
📗 Fizică: 16 martie, AN 010, Clădirea Rectorat, intervalul orar 12:30 – 14:30.

ℹ Tot ce trebuie să faci pentru a putea rezerva un loc în sală la sesiunile de pregătire este să îți creezi un cont pe site-ul https://events.upb.ro/

 

Mara Maer, reprezentanta Biroului de Presă al UPB, a oferit detalii despre program, într-o declarație acordată Euronews România:

„În Aula Politehnicii București au încăput 1100 de copii, care au preferat să vină astăzi să învețe și să rezolve probleme la matematică, pentru admitere, în loc să se plimbe prin parc, deși vremea este foarte frumoasă. Spun peste 1000 de persoane doar la matematică, de această dată este cea mai mare meditație gratuită. Încercăm să creștem numărul elevilor și să facem ceva și mai mare în viitor, pentru că mâine (duminică, n.r.) o să avem și simularea pentru admitere.

fa ce și mai ma în vii, pe că ma dum, nr o să avem și sim pen a

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.