fbpx

Percheziții la o rețea care vindea droguri de mare risc în liceele din București

Photo 172513562 © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Polițiștii și procurorii din Bucirești au efectuat, în această dimineață, percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional care în ultimul an a vândut droguri de mare risc în liceele din Capitală. 

Comunicatul DIICOT:

Astăzi,  20.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 23 de percheziţii domiciliare în municipiul București, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2022, membrii grupului au comercializat droguri de mare  risc și de risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din  București.
Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare au fost identificate diferite cantități de canabis, cocaina și  ketamină  precum și  comprimate de Xanax.

Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Structura Centrală.
Acţiunea beneficiază de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei ,,Vlad Țepeș”.
Suportul de specialitate a fost asigurat Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.