fbpx

Online cu succes la King George

Online education landing page vector template. Distant academic class website header UI layout with isometric illustration. Assignment and examination for students web banner isometry concept

Şcoala continuă la King George International School, una dintre marile şcoli private din București, în care experimentul de învățare online pare să dea roade.

“Este important să ne raportam rațional la acest context și să ne activam la nivelul comportamentului. Pentru prima săptămână de suspendare a cursurilor, am pregătit mape individuale, cu fişe de lucru și sugestii de activități printate, pentru toți copiii și elevii şcolii, mape care le-au fost de mare ajutor părinților pentru a se putea adapta situației de a rămâne acasă cu cei mici.

Din a doua săptămână, sute de elevi și zeci de profesori s-au mutat în online: acum folosim aplicaţia Class Dojo pentru a trimite conținuturi copiilor din grădiniţă, gestionând portofoliile și evoluția lor pentru toată această perioadă. Pentru elevii de la nivelul primar și gimnazial am creat clase virtuale cu ajutorul Google Classroom și ne-am împrietenit cu platforma Zoom. Astfel, furnizam informații, asiguram feedback și păstram și dezvoltăm relațiile și suportul social prin tehnologia disponibilă. Pentru cei plecați din București, sau rămași cu bunici sau persoane mai puțin familiarizate cu tehnologia, folosim în continuare mesageria Whats App.

Sistemul funcționează: cadrele didactice sunt proactive, părinții ne sprijină în acest demers, copiii s-au adaptat ușor, având în vedere că ei interacționează zilnic cu tehnologia și resursele digitale. Elevii citesc mai mult și lucrează individual, obținând feedback din partea profesorilor.

Desigur, acest tip de învățare digitalizată nu înlocuiește interacțiunea directă,  însă continuă procesul educațional. Sănătatea și siguranța sunt mai importante ca oricând, trebuie să fim responsabili și să continuăm și învățarea de acasă. Totodată, suntem recunoscători tuturor celor implicați: părinți, copii, profesori, parteneri!” a precizat conducerea Şcolii Internaţionale King George.Dacă ai ajuns aici, poate te interesează și:

La Şcoala Internaţională King George au început înscrierile pentru clasa pregătitoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.