fbpx

Olanda: O emisiune tv pentru copii, criticată pentru că prezintă adulți dezbrăcați

O nouă emisiune de televiziune destinată copiilor, care are adulți complet dezbrăcați, care răspund la întrebările celor mici, a provocat critici în Olanda.

Programul, numit „Pur și simplu gol”, nu a fost încă difuzat, dar un trailer care arată adulții care se dezbracă a fost lansat de televiziunea NPO, după cum a anunțat publicația Dutch News, citată de The Independent.

Formatul emisiunii îi prezintă pe adulții goi care răspund la întrebările copiilor cu privire la subiecte precum cât de confortabil se simt în propriul corp. Potrivit realizatorilor, formatul este conceput pentru a încuraja atitudinea pozitivă asupra corpului.

Prezentatorul emisiunii Edson da Graça a spus: „Scopul este de a-i învăța pe copii că fiecare corp este diferit și că nu toate corpurile sunt perfecte”.

Cu toate acestea, natura neconvențională a programului a provocat o reacție negativă în Olanda, care se întinde pe tot spectrul politic.

Deputatul Tunahan Kuzu de la partidul de stânga Denk și-a îndemnat susținătorii de pe Twitter să scrie mesaje către televiziunea care difuzează respectiva emisiune și să protesteze împotriva programului, numindu-l „ridicol”.

Și liderul de dreapta Thierry Baudet a spus că programul este „aproape de a promova pedofilia”.

Într-o avanpremieră a seriei, reacțiile variate ale copiilor includ un minor care spune „acesta nu este un spectacol pe care am nevoie să-l văd”.

Televiziunea care difuzează emisiunea a dat publicității o declarație:
„Copiii știau exact ce urma să se întâmple și puteau spune cum se simt în timpul programului în orice moment.

Ne așteptam la un pic de controversă. Nu toată lumea va crede că acest lucru este pentru copii și este în regulă. Depinde de părinți să decidă dacă copiii lor pot privi această emisiune ”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.