fbpx

OFICIAL Toate lucrările de finalizare a studiilor vor fi analizate cu un soft antiplagiat

Photo 125250139 © Keport | Dreamstime.com
Toate lucrările de finalizare a studiilor din România vor fi verificate cu un program de similitudini, al cărui scop este să detecteze eventuale pasaje plagiate.
Măsura urmează să fie pusă în practică din acest an universitar, anunță Ministerul Educației.
Potrivit unui comunicat de astăzi al instituției, au fost semnate și transmise spre publicare în Monitorul Oficial următoarele acte normative:
✅ Metodologia-cadru privind organizarea admiterii în învățământul superior;
✅ Metodologia-cadru de organizare și desfășurare a examenelor de absolvire, licență/diplomă și disertație;
✅ Lista programelor recunoscute la nivel național în vederea stabilirii gradului de similitudine pentru lucrările de finalizare a studiilor.
Noutăți:
👉 reglementarea admiterii, precum și a finalizării studiilor pentru studenții programelor de studii universitare de scurtă durată;
👉 analizarea tuturor lucrărilor de finalizare a studiilor cu un program de similitudini, dintre cele recunoscute la nivel național de Ministerul Educației, începând din anul universitar 2023-2024.
ana tu lu de fin ali za re a st cu un pf de si mi lit ud ini, di cele re la ni na de Mi Ed înc din anul un ana tu lu de fin ali za re a st cu un pf de si mi lit ud ini, di cele re la ni na de Mi Ed înc din anul un 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.