fbpx

O treime dintre studenții din întreaga lume învață în școli private

A building sits on the Trinity College campus, Tuesday, Aug. 1, 2017, in Hartford, Conn. A former student is suing the private college after being suspended for cheating. The student, who graduated earlier this year, is seeking to use a pseudonym in the lawsuit to remain anonymous. Trinity's lawyer said allowing students to sue schools anonymously over disciplinary matters would create a "groundswell" of litigation. (AP Photo/Dave Collins)

Colegiile și universitățile private câștigă popularitate în tot mai multe țări și deja ”găzduiesc” o treime dintre studenții înscriși în diferite forme de învățământ superior. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de Higher Education Journal, una dintre cele mai prestigioase publicații din domeniul educației. Studiul citat, realizat de University of Albany, este prezentat drept una dintre cele mai documentate lucrări pe acest subiect de până acum.

Cercetătorii universității respective au studiat date provenite de la Institute of Statistics, organizație afiliată UNESCO, dar și de la instituții similare din diferite țări. Potrivit acestora, 56,7 milioane de studenti sunt înscriși la colegii și universități private. Numărul lor reprezintă 33% din cifra totală a studenților din întreaga lume.

Mai multe detalii despre studiul citat, aici.

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.