fbpx

Carte pentru vaccin: Editura Curtea Veche i-a răspuns Danei Budeanu pe limba ei

Editura Curtea Veche Publishing care, împreună cu rețeaua Diverta, încurajează vaccinarea oferind cărți gratuit, i-au răspuns controversatei creatoare de modă Dana Budeanu în limbajul colocvial utilizat de aceasta frecvent, după ce le-a criticat campania pro-imunizare.

Într-o postare pe Facebook, Dana Budeanu a anunțat că, din cauza deciziei luate de Curtea Veche și de Diverta de a oferi cărți gratuit celor care se vaccinează, nu va mai cumpăra niciodată cărți de la acestea.

Răspunsul Curtea Veche Publishing a venit pe Instagram, utilizând ironic limbajul folosit adeseori de Budeanu în social media:

💔Ne pare rău că am pierdut un cititor💔

De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți. 🙏🙏🙏

🤬🤬PENTRU ĂȘTIA CARE RĂMÂN🤬🤬

NU UITAȚI, FĂTĂLĂILOR ȘI AMEȚITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREȘTI SĂ-ȘI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ.

AVEM 3 CATEGORII DE CĂRȚI: FICȚIUNE, NON-FICȚIUNE ȘI CĂRȚI PENTRU COPII. PUTEȚI ALEGE DOAR CATEGORIILE, NU ȘI CĂRȚILE.

CAMPANIA SE DESFĂȘOARĂ DE MÂINE (MARȚI 11 MAI) PÂNĂ DUMINICĂ 16 MAI. NU MAI PUTEȚI VENI LA MOCANGELI DUPĂ.

🤬🤬MARȘ LA DIVERTA!🤬🤬”

 

Anunțul inițial făcut de Editura Curtea Veche și de Diverta:

💉 Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă 💉
Le mulțumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie și dorim să ne arătăm aprecierea printr-un mic gest celor care s-au vaccinat sperând să redeschidă lumea.
Editura Curtea Veche Publishing oferă o carte gratuită tuturor persoanelor care vin în librăriile Diverta din București și prezintă certificatul de vaccin la casă, în perioada 08-16 mai.
Puteți alege dintre cărți de ficțiune, non-ficțiune și cărți de copii, în stocul disponibil în fiecare librărie. Colegii noștri de la casă o să vă îndrume către cele mai frumoase titluri.
Diverta aplică vaccinul cultural Curtea Veche. Puteți să îl aplicați și voi: puneți un story cu cartea aleasă din librărie și duceți mai departe #cartearedeschidelumea.

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.