fbpx

ZEL la SEB

Ziua Europeană a Limbilor (ZEL) e sărbătorită, la SEB, an de an, cu mult entuziasm. Fie că e vorba de ateliere lingvistice, când elevii vin în contact cu elemente mai puțin cunoscute ale limbilor pe care le studiază la școală, franceză, spaniolă, germană, fie că e vorba de ateliere despre tradiții ale popoarelor europene când ne surprind, uneori, chiar și unele obiceiuri românești despre care știam mai puțin, toate aduc bucurie.

Faptul că atelierele sunt organizate de liceeni face ca aceste activități să fie și mai bine primite de elevii claselor gimnaziale. Îi felicităm sincer pentru abilitățile pe care și le-au dezvoltat în ceea ce privește organizarea, de la planificare, pregătirea celor mai potrivite materiale, conceperea de jocuri și exerciții atractive, până la dozarea timpului, captarea atenției, oferirea unui feedback în timp scurt. ZEL

Specificul zilei a fost foarte bine pus sub reflector de elevii care au interpretat pe scenă piesa O călătorie prin EUropa.

Deși evenimentul a fost organizat pentru elevii SEB, se pare că s-a dus vestea despre cât de frumos e sărbătorită ZEL la noi. Așa se face că, de dimineață, ne-a fost alături o echipă de la Euronews România. Au pregătit materiale care urmează a fi difuzate seara, la Știri, și duminică, în cadrul unui reportaj mai amplu.

Mulțumim profesorilor din catedra de limbă și comunicare și profesorului de teatru pentru sprijinul acordat și pentru felul în care au făcut ca ZEL să devină tradiție în SEB!


Citește și:

Campania Umanitară SEB „Sunt Energie pentru Bine”