fbpx

Profesorul – facilitator de creativitate

La  început de an școlar, ne-am bucurat de revedere și de noutăți pentru elevi și profesori. În această vară, echipa clubului de dezbateri ARCașii din Școala Metropolitană ARC a reprezentat România la Conferința “Change the World” MUN (Model United Nations), la New York. O experiență excepțională împărtășită colegilor, o prestație a elevilor noștri de care suntem toți mândri!

Profesorii noștri au pregătit pentru colegii lor din România și Republica Moldova o oportunitate de dezvoltare profesională în care valorificăm experiențele noastre în programul Erasmus+ și aducem expertiza unor experți în educație din țară și din străinătate.

În data de 10 octombrie 2023, ora 19: 00, Școala Metropolitană ARC , în parteneriat cu Fundația Romanian Business School, dă startul evenimentelor care pregătesc ediția 2024 a târgului Our Target: Understanding The World! – Art & Science & Tech Fair. 

Vă invităm la video-conferința internațională “Provocarile educatiei stiințifice în învățământul preuniversitar”, dedicată profesorilor din România și Republica Moldova. 

Evenimentul este organizat în cadrul Anului european al competențelor – stimularea competitivității, a participării și a talentului, sub umbrela #ErasmusDays 2023 și se va derula pe platforma zoom. 

Fragmente vor fi transmise live pe facebook https://www.facebook.com/romanianbusinessschool/ 

Timp de două zile, ne propunem să evidențiem importanța în predarea disciplinelor științifice a metodelor care oferă un nivel optim de ghidare a elevilor , implică rolul activ în învățare al acestora și accentuează rolul profesorului de facilitator al creativității.

Participanții vor avea oportunitatea de a interacționa cu experți din România și din străinătate, vor beneficia de prezentarea de bune practici. 

Participare liberă pe bază de înscriere la e-mail [email protected] 

Vă urăm tuturor un nou an școlar cu succes și vă așteptăm la  conferință!