fbpx

Nordic Elite School, cea mai nouă şcoală privată din București, își deschide porțile mâine

Nordic Elite School își va deschide porțile mâine, luni, 20 martie, de Ziua Internațională a Fericirii, pe Splaiul Unirii 176 (la 3 minute de stația de metrou Timpuri Noi) și adresează o invitație tuturor celor care vor să cunoască cea mai nouă școală din București, o școală pentru familii care-și vor copiii cu adevărat fericiți. Între orele 16 și 18 copiii, mici și mari, vor putea sărbători primăvara prin joacă și învățare, iar de la ora 18 vor putea să participe împreună cu părinții la un concert susținut de nume celebre din muzica românească.

 

Școala este deja în curs de autorizare ARACIP și își va începe activitatea în septembrie 2023 cu toate clasele de nivel primar și clasa a V-a. Au demarat, de asemenea, procedurile de autorizare pentru International Baccalaureate, proces care durează aproximativ doi ani. Înscrierile încep din data de 20 martie 2023, iar cei care completează formularul de înscriere pe loc, în timpul activităților de mâine, primesc 20% reducere din taxa de școlarizare pentru primul an de studiu, indiferent de clasa sau anul în care copilul începe școlarizarea.

 

Nordic Elite School va funcționa în Sectorul 4, pe Splaiul Unirii 176, la 3 minute de stația de metrou Timpuri Noi. Pune la dispoziție un spațiu generos, cu săli de clasă mari și moderne, laboratoare, ateliere, sală de mese, sală de sport, bazin de înot (începând din toamna 2024), spațiu pentru activități în aer liber, loc de debarcare și preluare elevi (kiss&ride). Elevii vor urmă programa românească abordată prin modelul nordic de educație, transpusă prin metode practice, bazate pe teoria constructivistă, cu învățare experiențială centrată pe aptitudinile fiecărui elev în parte. Clasele vor avea număr restrâns de elevi (maximum 20), iar personalul a parcurs deja stagii de pregătire în programe ale universității partenere din Finlanda, EduCluster – University of Jyväskylä.

 

Școala oferă tarife de tip all-inclusive, acoperind activitățile educaționale și toate serviciile adiacente care să asigure atât elevilor cât și familiilor lor confortul unei vieți lipsite de griji. Ca măsură inovativă, școala va asigura preluarea și predarea zilnică a elevilor cu microbuzele proprii din/în puncte fixe din București, pentru a evita deplasarea părinților până la școală.

 

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0743 174 095, și, începând de mâine, 20 martie, de pe site-ul www.nordicelite.school și de pe canalele social media.

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.