fbpx

Organizatorii UNTOLD și Summer Well au anunțat noile condiții de acces la festivaluri

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Summer Well au anunțat, azi, noile restricții pentru public. Anunțurile vin după deciziile anunțate de Guvern, potrivit cărora accesul la evenimente va putea fi făcut doar dacă persoanele sunt vaccinate, vindecate recent de Covid-19 sau testate PCR.

În același timp, autoritățile vor permite intrarea la evenimente pentru maximum 75.000 de spectatori.

Mesajul publicat de UNTOLD:

RO: Cea mai bună știre de azi: începând cu 1 august vor fi ridicate o serie de restricții, astfel încât accesul la festival va fi permis tuturor deținătorilor de bilete care pot oferi dovada imunității (TEST (PCR sau rapid), Dovada vindecării de COVID-19 în ultimele 180 de zile, Certificat de vaccinare). Suntem recunoscători autorităților pentru sprijin și încrederea în determinarea noastră de a fi un model în ceea ce privește siguranța participanților la festival. Această ediție UNTOLD va fi la fel de epică precum te-am obișnuit!
Și organizatorii festivalului Summer Well au anunțat că accesul va fi permis doar cu certificat verde european sau test PCR/Antigen:

Guvernul a aprobat, astăzi, măsurile de relaxare care vor fi aplicate de la 1 august, în contextul pandemiei de COVID-19. Printre măsuri, scade la 2 la mia de locuitori pragul de incidență a cazurilor de Covid-19 din ultimele două săptămâni la care se aplică restricții într-o localitate.

„Am aprobat măsurile de relaxare a restricţiilor de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi, pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri, multe dintre ele sunt menţinute. Aş menţiona activităţile cultural-artistice şi de divertisment organizate în spaţii deschise cu participarea a cel mult 75.000 de persoane în localităţile cu incidenţă mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori. Condiţie foarte importantă – participanţii trebuie să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi”, a precizat Cîţu, după şedinţa de Guvern.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *