fbpx

Mesajul unei profesoare: ”Nu stiu cine a cerut in numele meu spor de eroism! Eu nu vreau, nu-mi trebuie!”

Ariadna Crețu, profesoară în Iași, a transmis un mesaj public, în comtextul deciziei Senatului de a aproba un ”spor de pandemie”, în cuantum de 2000 de lei pe lună.

Mesajul Ariadnei Crețu:
Nu stiu cine a cerut in numele meu spor de… eroism!
Eu nu vreau, nu-mi trebuie, n-am nevoie!
Eu nu sunt eroul nimanui.
Sunt doar un profesor. Un simplu profesor.
Si asa vreau sa raman.
Nu am nevoie sa mi se dea bani ca sa fiu incurajata si stimulata sa merg la scoala in pandemie!
Am nevoie sa li se dea scolilor ceea ce le trebuie ca sa asigure dreptul la sanatate si securitate in munca elevilor, profesorilor si tuturor celor din scoala!
Am nevoie sa li se dea scolilor faimoasele si mult laudatele echipamente pentru a le asigura elevilor dreptul la educatie!
Am nevoie ca, indiferent ce cred unii sau altii despre acest virus, regulile sa fie respectate!
Am avut nevoie sa ma supar, sa ma revolt si sa imi expun gandurile cand mi se parea ca nu stiu cum s-o scot la capat cu toata nebunia asta revarsata asupra invatamantului.
Acum nu mai am nevoie sa fac asta, nu mai am nici asteptari.
Mi-am luat tableta de acasa si cu ajutorul copiilor de la scoala, i-am adus in clasa, virtual, si pe cei de acasa. Nu mult. Dar a fost o revedere placuta si dureroasa in acelasi timp.
Ne-am dat cu totii seama ca sistemul hibrid este cel care are nevoie de un act de eroism!
Culmea! Nu din partea mea, profesor, ci din partea celor in putere si in masura sa ne doteze scolile cu echipamente cu adevarat performante astfel incat, cand fac un pas sa scriu pe tabla, cei de acasa sa ma mai auda si sa ma mai vada!
De asta am nevoie!”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.