fbpx

Medicul care a operat-o pe Alexia: Este singura replantare bilaterală de brațe realizată în Europa vreodată

Dr. Sidonia Susanu, medicul care a coordonat intervențiile chirurgicale realizate în cazul Alexiei, adolescenta cu ambele brațe amputate într-un accident auto, a adresat un mesaj public de mulțumire pentru susținere. În mesaj, dr. Susanu spune că aceasta a fost sigura replantare bilaterală de brațe realizată vreodată în Europa.

Mesajul medicului, integral:

La braț cu Alexia în Noul An!
Dragi prieteni,
Va mulțumim tuturor pentru susținerea extraordinară pe care ne-ați oferit-o în ultimele două săptămâni, pentru gadurile voastre și mesajele de încurajare și apreciere!

Suntem cu toții fericiți că azi Alexia, fetiță căreia i-au fost replantate brațele a putut pleca acasă fericită la familia ei.

După un număr de 7 intervenții chirurgicale, cumulând mai bine de 50 de ore, echipa noastră a realizat singură replantare bilaterală de brațe raportată la nivelul Europei vreodată, și a două din lume.

Aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor care au făcut parte din această minunată echipă:
Dr Mara Popescu
Dr Daniela Botez
Dr Bogdan Caba
Dr Iannis Gardikiotis
Dr Roxana Crețu
Dr Romică Rusu
Dr Andrei Ivan
Dr Lavinia Ionescu
Dr Veaceslav Cuciuc
Dr Tudor Ciobanu
Dr Dana Horobet
Dr Mimi Fermesanu

Tuturor colegilor asistenți medicali, infirmiere și brancardieri care și-au oferit profesionalismul, dedicarea și răbdarea în efortul comun de a ajută un copil în suferință!
Tuturor va transmit felicitările și mulțumirile mele, v-am simțit în această perioada dedicați și uniți că într-o singură ființă!
Va urez tuturor un An Nou minunat!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.