fbpx

La Şcoala Internaţională King George au început înscrierile pentru clasa pregătitoare

Clasa pregătitoare este prima etapă din învăţământul primar şi are rolul de a facilita integrarea copiilor la şcoală. Pentru a face cât mai ușoară trecerea de la grădiniță la școală, învățătorii noştri folosesc cât mai multe jocuri didactice, care îi ajută pe micii școlari să dobândească noi cunoștințe și deprinderi. Copiii vor învăţa să respecte un program, să fie mai responsabili şi organizaţi.

Clasa pregătitoare reprezintă un antrenament și o punte pentru adaptarea copiilor la viață de școlar. Parcurgând clasa pregătitoare, copiii se vor obișnui mai ușor și mai rapid cu mediul școlar, integrându-se natural în cadrul colectivului de elevi. În această perioadă de tranziție, copiii reușesc să își dezvolte limbajul, emoțiile, să își dezvolte noi relații de prietenie și chiar să își exprime părerea, într-un mod civilizat.

 Abilitățile pe care şi le formează copilul în clasa pregătitoare 

 Pe parcursul clasei pregătitoare, copilul își dezvoltă abilități de comunicare, de colaborare, stabilește relații cu copiii de aceeași vârstă, își dezvoltă gândirea logică, își antrenează memoria, creează noi conexiuni și încet, încet începe să devină independent și responsabil. De asemenea, învață să-și gestioneze singur timpul și efortul, să se adapteze la situații noi, să se implice conștient în cadrul orelor, unde va învață să îndeplinească anumite sarcini.

„În decursul anului școlar, sunt parcurse unități tematice, care vor fi concepute și desfășurate pe principiile învățării, pe baza de proiect. Astfel, vor fi teme propuse de cadrul didactic, cât și de elevi, care permit implicarea părinților, se va pune accentul pe importantă învățării prin joc, prin coordonare și cooperare. Creativitatea copiilor va fi dezvoltată și pusă în valoare prin realizarea produse țintă. Trăim într-o lume în care se pune accent pe comunicare, public speaking, computere, tehnologie și mai multe ore de limbi străine. Învățământul privat oferă multe beneficii, atenția fiind concentrată pe copil și la nevoile acestuia cât și la confortul părinților, oferindu-le siguranță faptului că rezultatele la învățătură, programul de masă cât și siguranță copilului sunt asigurate pe tot parcursul zilei”, a explicat Lavinia Ştefan, învăţătoare în cadrul Şcolii Internaţionale King George.

Școala Internațională King George este locul unde fiecare copil este important, este locul prieteniei, curajului, iubirii și libertății. 

Mediul multicultural și educația bazată pe valori fac din Școala Internațională King George o școală unică, în care se formează viitori lideri pregătiți să obțină succes în viață. 

Ne dorim modelarea de caractere, unde accentul se pune pe valori care să fie respectate prin responsabilizare și prin determinarea comportamentului pozitiv. 

📩 Adresă e-mail:  [email protected]                

Secretariat: 

0761.880.643     

0785.022.595 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.