fbpx

Iulian Cristache, fostul șef al FNP Edupart, s-a înscris în PNL

Iulian Cristache, fostul lider al Federației Naționale de Părinți Edupart, s-a înscris în PNL. 

Contactat de Educație Privată, Cristache a confirmat că a devenit membru al filialei PNL Sector 2, condusă de Monica Anisie, fostă ministră a Educației.

De altfel, el a și participat, astăzi, alături de Anisie, la un eveniment electoral al partidului.

Cristache spune că, deocamdată, nu a discutat despre o eventuală candidatură la alegerile de anul acesta. ”Fac politică de plăcere, nu pentru bani, așa cum am activat și la Federație. Nu am venit pe vreun cal alb, vreau să cresc organic și vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Cristache pentru Educație Privată.

El a anunțat, recent, că se retrage de la conducerea federației de părinți, precizând că are în vedere inclusiv să intre în politică.

”Cu cinci luni înainte de încheierea mandatului (plec în aprilie, trebuia la finalul lunii noiembrie), am decis că a venit momentul să mă opresc. Am obosit, nu mai simt aceeași trăire intensă ca înainte, și, pe fondul unor nemulțumiri personale, vă anunț și pe cei care mă susțineți că voi pune punct. Federația va continua și fără mine, sunt convins că cel care va fi ales va continua munca începută de mine și de echipa mea. Nu știu dacă mai are rost acum să mai spun ceva despre sistem. Punctele mele de vedere sunt cunoscute, așa că nu văd rostul unei noi analize. Doar reiterez că nicio lege și niciun ministru nu vor putea face minuni dacă sistemul nu va funcționa la parametri impuși cu sprijinul tuturor. După ce voi pleca, intenționez să mă implic în educație, în sistemul privat, voi intra și în politică (nu candidez la Parlament, am promis), pas cu pas, și voi explora noi oportunități de afaceri”, a transmis Cristache, la vremea respectivă.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.