fbpx

„Ia-ți copilul de mână!” – Mesaje ale polițiștilor, pe trecerile pentru pietoni dintr-un oraș brașovean

foto: IPJ Brașov

„Ia-ți copilul de mână!” este unul dintre zecile de mesaje de avertizare scrise de polițiștii din orașul Victoria, județul Brașov, pe trecerile pentru pietoni.

Mesajele îi îndeamnă pe adulți să ia copiii de mână când traversează strada, iar copiii sunt sfătuiți să nu alerge pe trecere. Acțiunea este una educativă și face parte din campania „Asfaltul îți vorbește – ascultă-i mesajul!”.

«Într-o lume în care, din cauza inconștienței sau a nepăsării unora, traversarea străzii poate deveni mai aventuroasă decât un film de acțiune, polițiștii din orașul Victoria au lansat campania „Asfaltul îți vorbește – ascultă-i mesajul!” Cu puțină imaginație, colegii nostri au transformat această provocare urbană într-un moment educativ, așa că vă lăsăm să descoperiți, pe asfalt, aceste mesaje utile care vă vor determina să adoptați cea mai sigura modalitate de a traversa strada», potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

„Ia-ți copilul de mână!” sau „Nu alerga!” sunt doar câteva dintre mesajele pe care pietonii le văd înainte de a traversa strada. 

«Sperăm că acestea sa nu rămână simple „desene pe asphalt”, ci adevărate sfaturi pentru siguranța noastră și a copiilor noștri! La fiecare pas traversați cu înțelepciune”, mai spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

„Ia-ți copilul de mână!” este unul dintre zecile de mesaje de avertizare scrise polițiștii din orașul Victoria, județul Brașov, pe trecerile pentru pietoni. Mesajele îi îndeamnă pe adulți să ia copiii de mână când traversează strada, iar copiii sunt sfătuiți să nu alerge pe trecere. Acțiunea este una educativă și face parte din campania „Asfaltul îți vorbește – ascultă-i mesajul!”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.