fbpx

Festivalul George Enescu. Care sunt condițiile de acces gratuit pentru elevi și studenți

Organizatorii au anunțat, astăzi, care sunt condițiile pentru ca elevii și studenții să aibă acces gratuit la Festivalul George Enescu:

Elevii și studenții la muzică pot participa la concertele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu într-o formă adaptată la restricțiile impuse de  pandemie. Astfel, elevii și studenții la muzică sunt rugați să se înscrie pe listele de participare, conform procedurii de mai jos.

Înscrierea pentru concerte nu înseamnă că accesul este garantat automat. În baza numărului de înscrieri și a numărului de locuri disponibile la fiecare eveniment, organizatorii vor confirma personalizat fiecărui elev sau student în parte, până în dimineața fiecărui concert.

Această procedură de acces pentru elevii și studenții la instituțiile de muzică și este valabilă numai concertele de la Sala Palatului.

  • Înscriere în ziua concertului (până la ora 12.00) pe adresa de email [email protected]. În funcție de locurile disponbile, cei înscriși vor primi un răspuns pe email. În cazul în care vor exista locuri disponbile, acestea se vor acorda în ordinea înscrierii. Repartizarea în sală se va face păstrând regulile de distanțare. Locurile nu pot fi schimbate.
  • Accesul se face în baza confirmării înscrierii pe site-ul Festivalului, a prezentării legitimației de elev/student și a unui document de identitate.

Intrarea la Sala Palatului se face cu mască. Dacă autoritățile vor decide schimbarea regulilor de acces, aceste modificări vor fi aplicate și studenților.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *