fbpx

EXPLORE AVENOR – găsește școala potrivită pentru copilul tău!

școala potrivită

Pe 10 martie, invităm părinții la Explore Avenor, un eveniment online, în care vor avea posibilitatea să exploreze parcursul educațional oferit de Avenor College, opțiunile și oportunitățile pe care le au elevii noștri. 

Acest eveniment se adresează tuturor părinților aflați în căutarea unei școli, după o perioadă care a marcat educația peste tot în lume. După ce părinții au fost prezenți, poate mai mult ca oricând, în viața de elev a copiilor lor, au apărut pentru mulți dintre ei câteva întrebări esențiale: Câte dintre lucrurile pe care copiii le învață acum le vor fi de folos în viitor? Care este experiența lor de învățare zi de zi? Cum sunt ghidați în funcție de pasiunile și interesele lor? Și cum sunt pregătiți pentru a intra în etapele următoare de învățare?

La Avenor am reușit să le oferim elevilor noștri continuitate, și un mediu de învățare cât mai apropiat de normalitatea cu care erau obișnuiți. În toate aceste luni, elevii Avenor nu au acumulat goluri de învățare, și-au menținut relațiile cu profesorii și colegii și și-au păstrat echilibrul emoțional atât de important în această perioadă. 

Peste 85% dintre familiile din comunitatea noastră au optat pentru modelul de învățare „față în față”, iar cei care nu au accesat în ultimele luni programele desfășurate în campus, au fost susținuți prin învățare hibridă.

Câteva subiecte pe care le vom aborda la evenimentul Explore Avenor:

  • Cum sunt ghidați elevi noștri să învețe cu rost nu pe de rost 
  • Cum folosim cele două limbi, română și engleză, astfel încât să păstrăm identitatea elevilor noștri, dar să-i și ghidăm în obținerea tuturor certificărilor Cambridge de atestare a nivelului lor avansat de limbă engleză
  • Cum arată un liceu avangardist, care oferă 16 materii Cambridge elevilor aflați la începutul acestei etape, unde fiecare dintre ei își poate contura propriul profil în funcție de interesele lui
  • Cum abordăm Matematica, Științele, Învățarea pe bază de proiect, Drama, Artele, Media Studies și  multe alte materii
  • Cum susținem dezvoltarea elevilor dincolo de orele curriculare, prin cluburi variate, excursii, experiențe reale de învățare în afara clasei și internshipuri 
  • Cum se construiesc relațiile cu care elevii noștri vor rămâne o viață întreagă 
  • Cum ne susținem comunitatea, prin programe adresate părinților 
  • Cum îi ghidăm spre universități pe cei care își încheie cei mai frumoși ani de studii preuniversitare la Liceul Avenor

Înscrierile la evenimentul Explore Avenor sunt încă deschise și se fac la acest LINK, în câțiva pași simpli. Ne vedem pe 10 martie!

școala potrivită

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.