fbpx

Elon Musk, Angelina Jolie și fondatorii Google petrec de Halloween în România, la Castelul Bran

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de actrița Angelina Jolie, ambasadoarea UNICEF, și de alți miliardari, vor petrece Halloween-ul în România, la Castelul Bran, anunță în exclusivitate mediaflux.ro.

Educație Privată a confirmat informația din surse locale apropiate evenimentului, conform cărora pregătirile pentru Musk și invitații săi au început de câteva zile.

Potrivit surselor educatieprivata.ro, duminică seară va avea loc o petrecere tematică cu hot dogs. Pentru evenimentul care se va desfășura la Castelul Bran și la un restaurant din apropiere, Elon Musk, fondatorul Space X și Tesla, iar recent și proprietarul platformei Twitter, a adus în România inclusiv bucătari și ospătari care vor prepara și servi mâncarea pentru invitați. Participanții la eveniment vor fi cazați la o pensiune de lux din zonă.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști. Magnatul american Peter Thiel, prieten de 20 de ani cu Musk și fondatorul PayPal, a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, relatează mediaflux.ro.

Musk este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX; co-fondator, director executiv și arhitect de produs al Tesla, Inc.; fondatorul The Boring Company; co-fondator al Neuralink și co-fondator și inițial co-președinte al consiluilui de administrație al OpenAI. Miliardarul a anunțat joi că a preluat compania Twitter Inc, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, potrivit The Guardian.

Angelina Jolie, cea mai bine plătită actriță de la Hollywood, este Ambasadoare a Bunăvoinței UNICEF și totodată emisară specială a Înaltului Comisar al ONU pentru Refugiați.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.