fbpx

Elevul care a folosit un spray lacrimogen se apăra de 20 de colegi, afirmă tatăl său

Photo 215100752 © LCVA | Dreamstime.com

Tatăl elevului de 15 ani de la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Bucureşti care a folosit un spray lacrimogen în şcoală susţine că fiul său era victimă a bullying-ului şi că acesta a folosit sprayul pentru a se apăra într-un moment în care ar fi fost atacat de 20 de colegi.

”Au ieşit în curte şi băiatul meu era aşa, retras cu un coleg la zid, cu spatele, şi au venit în jurul lui vreo 20 de persoane, toţi din şcoală, şi au început să se ia de el, să îl împingă, să-l scuipe, să îi dea cu palma… L-au pus jos toţi, câţi erau, 20, şi l-au luat la pumni, la picioare. Copilul s-a ridicat, avea la el un spray paralizant dat de mine, pentru că noi stăm într-un cartier unde sunt câini mulţi”, a declarat jurnaliştilor tatăl băiatului, citat de News.ro.
Potrivit Antena 3, tatăl băiatului a anunţat că va merge la Institutul de Medicină Legală pentru a obţine un certificat medico-legal care să arate că acesta a fost agresat.
 
Părinţii elevilor din Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” spun că incidente violente au loc frecvent în această şcoală.
Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a anunțat că se fac verificări la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, după ce un elev de 15 ani a pulverizat un spray paralizant în incinta clădirii și 25 de copii au ajuns la spital.
Photo 215100752 © LCVA | Dreamstime.com

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.