fbpx

Elevi care au întârziat la ore, ținuți în ger la poarta liceului. Prefect: ”O decizie irațională”

Foto: Ziarul de Bacău

Mai mulți elevi ai Liceului Pedagogic din Bacău, care au întârziat la ore, au rămas pe lângă poarta unității de învățământ, pentru că direcțiunea a decis să nu-i mai primească.

Situația a fost relatată de publicația Ziarul de Bacău.

Potrivit sursei citate, prefectul județului, Lucian Bogdănel, consideră decizia conducerii liceului „profund neinspirată şi irațională”.

„Traficul din municipiul Bacău e departe de a fi cel mai fluent, iar astfel de întârzieri mai pot apărea fără ca ele să fie neapărat imputabile unor elevi care, totuşi, în această dimineață au înfruntat gerul pentru a veni – mulți dintre ei pe jos – la ore (…) nu mă aşteptam să văd că există directori decuplați de realitate care – sub imperiul temerilor de orice fel – iau hotărâri precipitate, care conduc la ştirbirea iremediabilă a propriei lor autorități”, a precizat prefectul.

După ce inspectorul școlar general, prof. Ana-Maria Egarmin, a fost contactat de un părinte despre această situație, s-a dispus anchetarea celor semnalate pentru a se stabili care au fost motivele pentru care conducerea Colegiului Pedagogic Bacău a luat această decizie.

În acest sens, s-a solicitat un punct de vedere conducerii colegiului și, dacă se va impune, ISJ Bacău va lua măsurile specifice în astfel de cazuri.

În acest sens, s-a solicitat un punct de vedere conducerii colegiului și, dacă se va impune, ISJ Bacău va lua măsurile specifice în astfel de cazuri.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.