fbpx

Drumul de succes de la IBSB la OXFORD

Poveștile de succes ale absolvenților noștri continuă. Dorim să o felicităm pe eleva noastră Christie Vernon care a primit oferta pentru a continua studiile în domeniul științelor umane la Magdalen College, Oxford, cea mai veche universitate cu predare în limba engleză din lume, fiind cotată nr 1 la nivel mondial (din peste 22 500 de universități) conform clasamentului universităților din toată lumea în anul 2021.

Pe perioada studiilor în cadrul IBSB, Christie a dovedit o etică academică exemplară obținând rezultate deosebite la examenele Cambridge pe nivel IGCSE respectiv 6 A* și 3 A, ceea ce a promovat-o cu success în programul de AS în anul 12. Totodată ea a avut o implicare permanentă în comunitatea școlară ocupând poziții precum: membru activ al consiliului elevilor cu atribuții de conducere în anul final, membru valoros al echipei de Debate cu care a câștigat numeroase premii și trofee, Prefect, Mentor, editor la revista școlii, implicându-se cu pasiune în toate acțiunile școlii și fiind un model al valorilor de bază ale IBSB.

Christie studiază în ultimul ei an la IBSB biologie, chimie și istorie cu estimarea unor rezultate finale de A*A*A* și își dorește să continue studiile în Statele Unite ale Americii după absolvirea de la Oxford.

Ne mândrim și o felicităm pe Christie pentru că și-a urmat visul și îi dorim mult succes în studiile viitoare și în cariera de medic. Parcursul ei academic de succes este o încununare a perseverenței în studiu și va reprezenta o inspirație pentru generațiile de absolvenți ce vor urma.

British Curriculum

Pentru a afla mai multe despre programa IBSB și viziunea noastră privind performanța în educație vizitați www.ibsb.ro sau contactați-ne la adresa de email [email protected].


About IBSB

International British School of Bucharest is a school with a reputation for academic excellence, and we pride ourselves on the fact that our graduating students are accepted into many of the top universities around the world each year: Oxford University, Cambridge, UCL, LSE, and Yale to name just a few recent acceptances.

What makes IBSB such a special school is the simple fact that each and every child has an individual learning plan, with the teachers and parents working together in close partnership as a team to support each student in achieving their goals. All students are assessed upon entry using UK based assessment tools to accurately identify aptitude, being the current level and ability of each student, and attitude, to better understand what support and extension is needed to ensure that each student is working to their potential.

IBSB was first accredited as a member of COBIS, CIS, and CEESA, in 2002, passing regular school inspections. In March, 2018, IBSB was successfully inspected by ISI (Independent Schools Inspectorate) meeting all statutory requirements.

To read a full copy of our ISI Report, please click here.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *