fbpx

Directorul școlii unde a avut loc serbarea cu șampanie și animatori a fost demis

Sursă imagine: Bacău.net

Inspectoratul Școlar Județean a decis astăzi eliberarea din funcție a directorului de la Școala Miron Costin, după neregulile găsite in urma serbării zilei de naștere a unui elev cu șampanie și animatori, anunță Bacău.net.

Într-o conferință de presa, inspectorul școlar general Anca Egarmin a precizat că directorul Andrei Enache ar fi încercat să mușamalizeze problemele apărute ca urmare a organizării unei petreceri în timpul orelor de curs. Astfel, petrecerea ar fi avut loc la ora 10:20, nu în pauza mare așa cum a declarat directorul.

In urma votului de la ISJ Bacău, directorul a fost demis din funcție.

La Școala „Miron Costin” din municipiul Bacău, la ziua unui elev de clasa a II-a au venit fotografi, animatori și o cantăreață de muzică populară. Totul s-ar fi întâmplat în pauza mare, iar cantăreața apare în filmare ținând în mână o șampanie, după cum a relatat, recent, bacau.net.

După ce imaginile au generat un val de reacții pe rețelele de socializare, conducerea ISJ Bacău a transmis un comunicat de presă în care a precizat că directorul școlii nu avea cunoștință despre ce s-a întâmplat, iar în cererea făcută de părinte nu erau precizate alte informații.

”Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei. În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău. Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici” a transmis Inspectoratul Școlar Județean, potrivit bacau.net.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.