fbpx

Directoarea unui liceu din Timișoara a făcut parastas în clasă, pentru mama sa

Camelia Moț, directoarea  Liceului Tehnologic Azur din Timişoara, a organizat ceremonia de parastas pentru mama sa într-o sală de clasă, relatează Antena 3.

Potrivit sursei citate, Camelia Moţ a refuzat să vorbească despre gestul de a face pomenirea în școală

”Despre comemorarea mamei care s-a dus acum 2 luni îmi cer scuze, chiar nu pot să am o discuție. Îmi pare rău pentru moartea mamei”, a spus Camelia Moţ.

Angajații instituției de învățământ se plâng că, frecvent, directoarea Camelia Moţ abuzează de poziţia ei.

I-a pus de mai multe ori să-i plimbe câinele în curtea școlii și chiar să-i spele mașina.

Imaginile au fost surprinse chiar de cadrele didactice din liceu, un angajat fiind filmat când turna apă cu găleata pe autoturismul directoarei.

În plus, aceasta prefera să țină câinele pe birou și în timpul ședințelor sau când sunt semnate diferite documente.

Recent, în una dintre ședințele cu diriginții, le-a transmis acestora să le spună elevilor să cumpere din banii lor brazi pe care să îi aducă la școală.

”Sugerez tuturor diriginţilor de la clasele de seral să le spuneţi că vine Crăciunul şi că ar fi firesc ca în fiecare clasă, nu cei de la zi care au plantat pomi în curtea şcolii, ci cei de la seral, să aducă un brăduţ în ghiveci pe care să-l împodobim şi să-l plantăm”, a spus directoarea în înregistrare.

parastas

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.