fbpx

Digi 24: Fiul unui demnitar din MAE, implicat în dosarul vânzării de droguri în licee din București

Printre elevii care ar fi suspectați de complicitate în vânzarea stupefiantelor în licee de top din București se numără fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe, iar alt copil este al unui specialist de la Direcția Națională Anticorupție și al unei consiliere din Departamentului Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului, anunță Digi 24.

Potrivit sursei citate, ambii suspecți au fost duși la audieri la DIICOT.

Polițiștii și procurorii din Bucirești au efectuat, în această dimineață, percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional care în ultimul an a vândut droguri de mare risc în liceele din Capitală. 

Comunicatul DIICOT:

Astăzi,  20.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 23 de percheziţii domiciliare în municipiul București, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2022, membrii grupului au comercializat droguri de mare  risc și de risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din  București.
Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare au fost identificate diferite cantități de canabis, cocaina și  ketamină  precum și  comprimate de Xanax.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.