fbpx

Deca s-a întâlnit cu noua conducere a FNP EDUPART: Obiectivele sunt în acord cu cele ale Ministerului Educației

Ligia Deca, ministra Educației, a anunțat că s-a întâlnit, astăzi, cu o parte din noua echipă de conducere a Federației Naționale a Părinților EDUPART.

La întâlnire a participat și Cătălin-Viorel Nan, noul președinte al FNP Edupart.

Ligia Deca spune că obiectivele noilor lideri ai organizației sunt în acord cu cele ale Ministerului Educației.

”Obiectivele pe care noua echipă și le-a fixat sunt în acord cu cele ale Ministerului Educației în domeniul asigurării calității, al creșterii gradului de siguranță a elevilor și a profesorilor, precum și în sensul asigurării accesului la o educație incluzivă pentru toți copiii.

I-am asigurat pe reprezentanții părinților de toată deschiderea Ministerului Educației pentru continuarea parteneriatului și sunt sigură că împreună vom putea îndeplini obiectivele de reformă a sistemului de învățământ!”, a transmis ministra.

FNP Edupart este unul dintre partemerii sociali ai Ministerului Educației, inclusiv prin statutul de membru al Comisiei pentru Dialog Social.

După ce Iulian Cristache, fostul președinte al organizației, și-a anunțat retragerea din funcție, noul lider a devenit Cătălin-Viorel Nan. El a fost ales în funcție pe 25 aprilie.

Iulian Cristache și-a anunțat, în luna martie, retragerea din funcția de președinte al FNP Edupart. Ulterior, el s-a înscris în PNL și activează în cadrul organizației din Sectorul 2 a partidului.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.