fbpx

David Popovici: Eu m-am vaccinat. Vă recomand tuturor să faceţi asta

Campionul David Popovici a făcut, azi, un apel în favoarea vaccinării. „Eu m-am vaccinat, da. Vă recomand tuturor să faceţi asta. Când va începe şcoala sper să reuşim să fim toţi fizic, dar să fie şi într-un mediu sigur, pentru că altfel va trebui să recurgem la metoda online, un lucru care nu este tocmai plăcut, dar necesar”, a spus sportivul, la ceremonia de premiere de la Ministerul Educației.

„Acum, după toate performanţele mele, pe care nu aveam cum să le obţin fără ajutorul lor şi al multor alţi oameni, aş vrea să profit de imaginea şi de valul pe care l-am creat şi să inspir cât mai mulţi copii să se apuce de sport. Aş vrea să inspir cât mai mulţi părinţi să îşi ducă copiii să facă un sport, dar se mai întâmpină probleme câteodată şi cred că (odată) cu această schimbare de ordin sau iniţiativă vom reuşi să ajutăm mai mulţi copii să continue în sport şi să îi putem recompensa într-un fel sau altul pentru că merită”, a adăugat campionul.

David Popovici a spus că încă  nu a decis la ce universitate va studia, dar a mărturisit că este pasionat de psihologie.
„Într-adevăr au venit foarte multe (oferte din afară – n.r.). Sunt într-un fel de punct de cotitură al vieţii mele în care trebuie să mă decid dacă rămân în România, Europa sau mă duc pe vreun alt continent să continui studiile. Am lăsat toate aceste gândiri până după vacanţă, pentru că am vrut să las tot stresul şi gândurile până după ce mă voi relaxa, pentru că am nevoie de o pauză, dar sunt convins că, având atâţia oameni geniali în jurul meu, voi reuşi să mă descurc foarte bine indiferent de ce variantă aleg fie şi în România, Europa, pentru că va fi foarte bine indiferent.”

”Mi-ar plăcea foarte mult să poată fi îmbinat mai mult sportul cu şcoala, să fie ca un stil de viaţă şi să avem cât mai multe baze sportive în cât de multe şcoli, poate, de ce nu, în toate. Dacă s-ar putea aş clona Liceul Coşbuc la care sunt, aş adăuga câteva baze sportive, cum aş vrea să fie în toată ţara, şi atunci ar fi minunat, perfect”, a completat înotătorul.

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.