fbpx

COSR: Alin Savlovshi, care se antrenează pe un stadion fără pistă și sare peste benzi legate de copaci, medaliat la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a salutat, astăzi, performanța lui Alin Savlovshi, medaliat cu bronz la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

COSR a descris și condițiile de antrenament precare ale sportivului.

Mesajul COSR:

Team Romania 🥇🥇🥇🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥉🥉🥉🥉🥉🥉
Minunile României! Un băiat din Chilia Veche, care se antrenează pe un stadion fără pistă și fără obstacole, care sare peste benzi legate de copaci, și-a împlinit azi un vis, al lui și a unui antrenor pentru care atleții pe care îi pregătește sunt ca și copii lui.
Alin Savlovshi a câștigat bronzul la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia, la 2000 m obstacole. Niciun obstacol nu stă în cale visurilor acestui băiat care și-a îmbunătățit cu cinci secunde recordul său pe această distanță. Sandu Nicolae e antrenorul care la plâns de bucurie pe margine și care l-a luat în brațe pe băiat.
E ziua prieteniei, nu?! Team Romania e mândră de voi!
#TeamRomania#COSR#BanskaBystrica2022
Minunile României! Un băiat din Chilia Veche, care se antrenează pe un stadion fără pistă și fără obstacole, care sare peste benzi legate de copaci, și-a împlinit azi un vis, al lui și a unui antrenor pentru care atleții pe care îi pregătește sunt ca și copii lui. îi pregătește sunt ca și copii lui.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.