fbpx

Copiii familiei de ”traci” din Timiș, luați în plasament. Soții au refuzat asistența medicală pentru un bebeluș, care a murit

Doi soți din Timiș care spun că, de fapt, sunt traci și își trăiau viața potrivit obiceiurilor poporului antic, și-au pierdut copiii, aceștia fiind luați în plasament de către stat ca urmare a unei sentințe judecătorești, relatează Digi 24.

Protecția Copilului a intervenit în urma numeroaselor sesizări venite de la vecinii care spuneau că cei doi copii ai cuplului nu erau îngrijiți și erau puși să doarmă într-un cort, deși era foarte frig.

Joi, angajații de la Protecția Copilului s-au dus în localitatea de lângă Lugoj pentru a lua copiii.

Cei de la Direcția pentru Protecția Copilului au prezentat mai întâi părinților decizia hotărârea judecătorească prin care cei mici erau luați din îngrijirea lor. Tatăl copiilor nici nu a vrut să audă de acest lucru și a început să îi amenințe pe jandarmi, după care s-a baricadat în casă alături de cei mici.

Forțele de ordine au spart o ușa, au intrat în casă și au folosit și spray-uri lacrimogene pentru a-l liniști, potrivit lugojinfo.ro.

Până la urmă, după o intervenție care a durat mai bine de două ore, copiii au fost preluați de autorități, iar în continuare vor ajunge, cel mai probabil, în grija unor asistenți maternali.

La finalul anului trecut, bebelușul de numai câteva luni al familiei a murit la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, după ce a fost preluat cu elicopterul de la Făget. Polițiștii au deschis o anchetă atunci pentru a stabili cauzele morții copilului. Oamenii legii suspectau că micuțul era bolnav de câteva zile și părinții au refuzat să ceară ajutorul medicilor.

La finalul anului trecut, bebelușul de numai câteva luni al familiei a murit la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, după ce a fost preluat cu elicopterul de la Făget. Polițiștii au deschis o anchetă atunci pentru a stabili cauzele morții copilului. Oamenii legii suspectau că micuțul era bolnav de câteva zile și părinții au refuzat să ceară ajutorul medicilor. traci

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *