fbpx

Conferința Model ONU organizată de elevii International School of Bucharest

Sunt Adam Abdel-Hamid Ahmed, elev în clasa a 12-a la International School of Bucharest și sunt organizatorul principal al Conferinței Model ONU Franklin D. Roosevelt (FDRMUN), care va avea loc în școala noastră în perioada 16-18 iunie 2023. Sper să luați în considerare această minunată oportunitate de creștere intelectuală pentru elevii cu vârsta minimă de 14 ani, care studiază în școli internaționale din Europa.

Acest eveniment mult așteptat va aduce împreună elevi din școli internaționale din Europa pentru trei zile pline și stimualante de dezbateri, colaborare și networking. Conferința reprezintă o oportunitate incredibilă pentru elevi de a dezvolta abilități esențiale, cum ar fi gândirea critică și vorbitul în public, în timp ce abordează probleme globale urgente. Tema conferinței din acest an este „Responsabilizarea viitorilor lideri ai lumii pentru dezvoltare durabilă”.

O platformă pentru dezvoltarea abilităților

FDRMUN își propune să ofere elevilor o platformă pentru dezvoltarea abilităților esențiale care vor fi de neprețuit mai târziu, în cariera și in viața personala. Prin reprezentarea diferitelor țări în diferite comitete, delegații vor avea oportunitatea să isi foloseasca gândirea critică, abilitatea de rezolvare a problemelor, de negociere și vorbitul în public. Aceste abilități vor îmbogăți, nu numai viata academica a elevilor, cat și viața personală a acestora, prin cultivarea încrederii in sine și promovarea valorilor unui cetatean al lumii.

Sursă de inspirație: speakeri cheie, ateliere interactive și evenimente sociale

Conferința va include o listă diversă de speakeri cheie, care vor împărtăși cunoștințele și experiențele lor în abordarea provocărilor globale. De asemenea, vor fi organizate ateliere interactive conduse de experți în diverse domenii, oferind elevilor oportunități de învățare folosindu-se de experiența practică. Pentru a promova networking-ul și prietenia între delegați, se vor organiza evenimente sociale, oferind elevilor șansa de a-și face prieteni din diferite medii culturale.

Invitație de participare și înregistrare

Conferința FDRMUN estedestinată tuturor elevilor cu vârsta minima de 14 ani. Școlile sunt invitate să formeze o delegație care să reprezinte instituția lor și să își exprime interesul pentru participare prin completarea formularului de înregistrare online disponibil pe site-ul FDRMUN la www.fdrmun.org. Termenul limită pentru înregistrare este 26 mai 2023. După înregistrare, organizatorii vor furniza detalii suplimentare referitoare la pregătirea delegaților, componența comitetelor și taxele de conferință.

Oportunități de voluntariat

În plus față de participarea elevilor, conferința FDRMUN caută și voluntari din rândul elevilor și profesorilor pentru a sprijini diferite aspecte ale evenimentului, inclusiv logistica, ospitalitatea și supravegherea. Cei interesați să ofere voluntariat pot completa formularul de voluntariat disponibil pe site-ul FDRMUN sau pot contacta organizatorii direct la adresa [email protected].

Informații de contact

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezitați să contactați organizatorii la adresa [email protected]. Ne puteți contacta și pe noul nostru site web, fdrmun.org.

Conferința Franklin D. Roosevelt Model United Nations de la International School of Bucharest promite să fie o experiență memorabilă, care va oferi oportunitatea elevilor din școlile internaționale din Europa de a-si imbogati cunostintele si abilitatile. Evenimentul își propune să responsabilizeze viitorii lideri prin dotarea lor cu abilități esențiale, oferindu-le o platformă pentru creștere intelectuală și promovând un mediu de diplomație și colaborare.

Prin participarea la FDRMUN 2023, elevii nu numai că își vor extinde cunoștințele despre probleme globale, ci vor și cultiva abilitățile și atitudinile necesare pentru dezvoltarea durabilăa lumii.

“La conferința FDRMUN de la International School of Bucharest, elevii vor dezvolta abilitățile secolului al XXI-lea, precum gândirea critică și rezolvarea problemelor și vor cultiva un sentiment de cetățenie globală. Prin implicarea în diplomație și colaborarea cu colegii din medii culturale diverse, elevii vor deveni adevărați cetățeni globali cu trăsături precum deschiderea mentală, empatia și angajamentul față de sustenabilitate. Încurajăm toate școlile eligibile să participe la acest eveniment de neuitat.Dl Serdar Sakman, Directorul ISBAflă mai multe despre International School of Bucharest

International School of Bucharest – Gimnaziu și Liceu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.