fbpx

Clotilde Armand a schimbat abonamentele de telefonie mobilă la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a redus costurile pentru abonamentele de telefonie mobilă la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar.

Anunțul făcut de Clotilde Armand:

De ce este sănătoasă reorganizarea în administrația publică?
Un mic exemplu: Înțeleg că doamnele și domnii de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau niște abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăți. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5 € lunar.
În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele.
Reducem hemoragia banilor publici de peste tot.
CONTEXT
Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, în şedinţa de vineri, desfiinţarea a trei structuri din subordinea sa, respectiv Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural. Atribuţiile vor fi preluate de aparatul primarului, Clotilde Armand afirmând că deficitul este de 1,2 miliarde de lei şi, în lipsa reducerilor de cheltuieli, instituţiile din sector ar putea intra în incapacitate de plată, relata, pe 4 decemrbrie 2020, publicația News.ro.

Prin această hotărâre, atribuţiile celor trei instituţii sunt preluate de aparatul de specialitate al primarului Sectorului 1.

”Ne confruntăm cu o criză bugetară fără precedent pe care ne-a lăsat-o moştenire fosta administraţie. Vorbim despre un deficit de 1,2 miliarde lei care poate duce, cât de curând, la intrarea instituţiei în incapacitate de plată şi la imposibilitatea susţinerii salariilor angajaţilor, a plăţii utilităţilor sau a cheltuielilor cu asistenţa socială. Prin adoptarea măsurii de reorganizare a direcţiilor din subordinea Consiliului Local, am făcut un prim pas în depăşirea crizei financiare. Mulţumesc consilierilor locali pentru votul de astăzi şi pentru gestul de responsabilitate de care au dat dovadă. Au demonstrat tuturor că au înţeles gravitatea situaţiei în care se află bugetul local şi că interesul public ne cerea să luăm astfel de măsuri urgente”, a declarat, la vremea respectivă, primarul Clotilde Armand.

telefonie mobilă

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.