fbpx

Cîmpeanu și-a cerut scuze în numele instituțiilor care nu au finalizat licitația pentru teste în școli

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a prezentat scuze în numele autorităților care nu au reușit să finalizeze licitația astfel încât elevii să primească teste în școli.

”Orice părinte care are posibilitatea să facă acest test sigur că face un lucru bun pentru sănătatea propriului copil și pentru sănătatea comunității școlare în care învață acel copil.  Cerându-mi scuze eu in numele instituțiilor statului care nu au fost capabile să finalizeze licitația astfel încât să existe teste în școli. Adresez această rugăminte părinților, cerându-mi scuze în numele celorlalte autorități ale statului care nu au reușit să organizeze licitația astfel încât să existe teste în școli”, a spus Cîmpeanu, în această seară, la Digi 24.
Alte declarații făcute de Sorin Cîmpeanu, în această seară, la Digi 24:
Astăzi au fost distribuite în școlile din România un milion de măști, pentru începutul săptămânii viitoare. În București-Ilfov ajung mâine.
Ca ministru al Educației, nu-mi doresc să mai trecem școala online înainte de a fi pregătiți pentru online.
În România sunt specialiști pe orice. Se pricep la educație, la cursul leu-euro, la problemele Patriarhiei. Dați-mi voie ca ministru al Educației să ascult de INSP și Ministerul Sănătății.
Am înțeles de la Ministerul Sănătății că, chiar dacă vom avea un  număr mare de cazuri, nu vor fi cazuri grave, care să solicite spitalizarea.
Vom lua măsurile din punct de vedere legal pentru directorii de școli cu rată de vaccinare scăzută. Măsurile înseamnă schimbarea. Știu care sunt acele școli și voi lua măsurile din cadrul legal. Vorbesc de situații în care avem rată de vaccinare sub 10%.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.