fbpx

Cîmpeanu: Ca ministru al Educației, nu vreau să schimb structura anului școlar

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a declarat, în această seară, la Digi 24, că nu dorește să schimbe structura anului școlar, pentru că actualul an școlar a avut, deja, parte de modificări prin introducerea vacanței forțate.

”Nu îmi doresc să mai modificăm structura anului școlar. Deja am avut o vacanță forțată. Deja avem suficient de multe probleme ca să mai modificăm structura anului școlar. Ca ministru al Educației, nu vreau să schimb structura anului școlar”, a declarat Sorin Cîmpeanu. El a insistat că elevii au nevoie de stabilitate, inclusiv prin păstrarea datelor deja stabilite pentru examenele naționale.
Alte declarații făcute de Sorin Cîmpeanu, în această seară, la Digi 24:
Astăzi au fost distribuite în școlile din România un milion de măști, pentru începutul săptămânii viitoare. În București-Ilfov ajung mâine.
Ca ministru al Educației, nu-mi doresc să mai trecem școala online înainte de a fi pregătiți pentru online.
În România sunt specialiști pe orice. Se pricep la educație, la cursul leu-euro, la problemele Patriarhiei. Dați-mi voie ca ministru al Educației să ascult de INSP și Ministerul Sănătății.
Am înțeles de la Ministerul Sănătății că, chiar dacă vom avea un  număr mare de cazuri, nu vor fi cazuri grave, care să solicite spitalizarea.
Vom lua măsurile din punct de vedere legal pentru directorii de școli cu rată de vaccinare scăzută. Măsurile înseamnă schimbarea. Știu care sunt acele școli și voi lua măsurile din cadrul legal. Vorbesc de situații în care avem rată de vaccinare sub 10%.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.