fbpx

Ce este și ce NU este o Școală Cambridge

Liceul Internațional Baia Mare, școală internațională Cambridge, a publicat un ghid care indică ce fel de unități de învățământ au acest statut și ce înseamnă el.

Prezentarea, integral:

✅ Într-o ȘCOALĂ CAMBRIDGE se învață după curriculum/ programa CAMBRIDGE.

✅ Curriculum CAMBRIDGE se parcurge pe nivele de studiu de la 6 ani la 19 ani, de la nivel primar până la nivel liceal!

✅ Materiile studiate sunt la alegerea fiecărei școli autorizate de către CAMBRIDGE INTERNATIONAL ASSESSMENT, însă pentru examenele de final de ciclu gimnazial și liceal, materii precum ENGLISH, MATH sau SCIENCE sunt obligatorii.

✅ Formarea și calificarea profesorilor de către CAMBRIDGE INTERNATIONAL ASSESSMENT este obligatorie.

📣❌❌CAMBRIDGE PATHWAY, adică studierea unei programe diferite față de alte școli din România, NU ‼️ înseamnă pregătire pentru testele de limbă engleză – Cambridge‼️❌❌

🔰Liceul Internațional Baia Mare este o ȘCOALĂ CAMBRIDGE, fiind înscris într-o rețea globală împreună cu alte 10.000 de școli din 160 de țări.

❌❌ A nu se confunda ȘCOALĂ CAMBRIDGE cu Examenul Cambrige pe care îl susțin elevii în urma unor cursuri specifice de limba engleză în diferitele centre de limbi sau școli publice care organizează testări de limbă (de la gimnaziu până la ciclul liceal).

Citește integral Cambrdge Pathway- Ghidul pentru părinți.

Formarea și calificarea profesorilor de către CAMBRIDGE INTERNATIONAL ASSESSMENT este obligatorie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.