fbpx

Cărți, tablete și laptopuri donate de elevii Școlilor Lumina au ajuns în biblioteci școlare din zone rurale

Cărți, tablete și laptopuri donate de elevii Școlilor Lumina au ajuns în biblioteci școlare din zone rurale, informează instituția de învățământ într-un comunicat de presă.

Comunicatul, integral:

Campania ,,Donează o carte ! Dăruiește cunoaștere!,,  s-a bucurat și anul acesta de mare succes, elevii din Școlile Spectrum, Liceele Internaționale de Informatică din București și Constanța, International School of Bucharest, International School of Oradea și din cluburile sportive care activează sub umbrela Lumina Instituții de Învățământ ( Școala de fotbal Lucian Sănmărtean-Lumina Eagles, Lumina Wolves, Laguna Sharks) au donat peste 17 500 de cărți și 115 tablete și laptopuri care au ajuns în bibliotecile școlare din zonele rurale și la elevii ce nu aveau dispozitive pentru a se conecta la lecțiile online. 

Campaniei noastre s-au alăturat mulți părinți și companii care au înțeles că educația este cheia schimbării în bine a viitorului acestei țări și care au donat aproape 47 000 lei pentru achiziționarea de cărți, mobilier pentru bibliotecile rurale și tablete pentru elevi. 

 

Mii de cărți au ajuns și anul anul acesta în bibliotecile unor școli din județele Giurgiu, Ilfov, Constanța, Iași, Prahova , Bihor și Cluj, acolo unde este mare nevoie de sprijin și susținere pentru ca tot mai mulți copii să aibă acces la o educație mai bună.

 

Campania ,,Donează o carte ! Dăruiește cunoaștere!,, a ajuns la a treia ediție,  în campaniile precedente  fiind donate circa 40 000 de cărți către biblioteci școlare rurale și 35 de tablete și laptopuri care au ajuns la elevi din familii defavorizate.

 

,,Mă bucur că elevii, profesorii și părinții elevilor noștri sunt tot mai implicați în campaniile desfășurate în Școlile Lumina și în cluburile sportive afiliate grupului nostru educațional. E un semn de încredere și de bună colaborare și mă bucur că reușim împreună să realizăm campanii cu efect la nivelul comunităților.  Noi încurajăm, prin diferite campanii, prin acțiuni de voluntariat, implicarea elevilor noștri în comunitate, pentru că dincolo de o pregătire școlară bună vrem să le oferim și o bună educație civică. Ne dorim fie buni profesioniști în viitor, sportivi de performanță, dar și buni cetățeni, oameni cărora le pasă de ce se întâmplă în jurul lor și care se implică în societate. Oameni capabili să schimbe în bine viitorul. Iar pentru asta, acum sădim primele semințe ale responsabilității civice. Mulțumim tuturor pentru implicare, le suntem recunoscători și sunt convins că prin asemenea campanii reușim să construim un viitor mai bun pentru noi toți,, a declarat Fatih Goktas, director general Lumina Instituții de Învățământ. 

Prin această campanie, dorim să îi încurajăm pe elevii noștri să doneze și să îi ajute

și pe alți copii să aibă acces la cunoaștere. Dăruind cărți, dăruim cunoaștere și

punem o cărămidă la temelia unui viitor mai bun pentru noi toți. 

 

Mulțumim pentru implicare în această campanie Editurii Litera, care ne-a oferit cărți pentru copii, companiei Lomiluxb SRL pentru sprijinul financiar oferit campaniei și tuturor părinților care au donat cărți sau bani pentru achiziționarea de cărți și tablete destinate elevilor din zonele rurale. De asemenea, am beneficiat anul acesta și de susținerea Magazinului caritabil SocialXchange, care a donat cărți și laptopuri pentru elevii defavorizați și le mulțumim pentru implicare și solidaritate. Mulțumim și partenerului nostru media, 

https://www.educatieprivata.ro, care ne-a sprijinit în comunicarea campaniei. 

 

Împreună construim o lume mai bună!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.