fbpx

Campanii de donare lunare la o școală privată din Ilfov

Little London International Academy, școală privată din Ilfov, a dat startul campaniilor de donare lunare.

În fiecare lună, Little London International Academy va dona pentru o cauză a unei asociații nonguvernamentale, dar nu numai. Luna februarie a fost dedicată strângerii de donații pentru Asociația „Salvați copiii”, a cărei cauze este dotarea cu aparatură medicală a secțiilor de nou-născuți din spitalele din România. 

În campania „Din dragoste pentru Oameni!” a fost implicată întreaga comunitate Little London International Academy, formată din elevi, părinți și profesori. În școală au fost făcute și activități prin care copiii să simtă că fac parte activ din această activitate. Așadar, unii elevi și-au donat ciocolata caldă sau sucul. Alte clase din școală au ales să își doneze jucăriile sau să facă schimb de cadouri între ei. 

Următoarele campanii de donare

În luna martie, școala privată din Ilfov va dona cărți pentru o școală din Țibana, iar în aprilie vor continua tradiția donării de sânge, prin colecta mobilă. Tot atunci, vor strânge donații și prin intermediul Târgului de Paște. 

Little London International Academy susține educația pentru viitor, promovând responsabilitatea socială. Implicarea întregii comunități Little London, în campaniile de donare, le oferă elevilor resursele necesare pentru a contribui la responsabilizarea socială. 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.