fbpx

C.N. Tudor Vianu, dat în judecată de părinți care acuză nereguli la orele online

Părinții mai multor elevi de la Colegiul Național de Informatică ”Tudor Vianu” din Capitală au cerut în instanță ca liceul să fie obligat să constituie o comisie de anchetă disciplinară pentru că reclamațiile lor legate de comportamentul a doi dintre profesori au rămas fără răspuns, anunță Digi 24.

Potrivit sursei citate, este vorba despre nereguli în comportamentul a doi profesori care au fost reclamați în perioada în care cursurile s-au desfășurat online.

„Părinții au constat un comportament departe de aceste valori (ale școlii – n.n.). Au constatat că au existat afirmații cu caracter nervos, au manifestat dezinteres față de predarea actului, s-au abordat subiecte fără aplicabilitate în materia respectivă, iar acest lucru a fost constatat cu ușurință de reprezentanții legali ai copiilor pentru că au fost acasă. Analiza a fost mai simplă, au sesizat prin propriile simțuri ce se întâmplă cu copiii. După predarea actului educațional au sesizat că au tulburări emoționale copiii – nu își mai doreau să intre în online, le era teamă că vor avea de-a face cu o conduită neprofesională, afirmații jignitoare. Au avut tulburări anxioase, repercusiuni – au existat și coșmaruri”, a explicat avocatul Georgiana Dragomiroiu, avocatul părinților.

Contactați de Digi24, reprezentanții Colegiului Național Tudor Vianu că au demarat deja o anchetă disciplinară care îi vizează pe cei doi profesori, dar că nemulțumirile părinților ar avea altă cauză: „Părinții sunt nemulțumiți, asta știm. Nu referitor la școala online, ci la cum sunt notați elevii sunt nemulțumiți„, a spus reprezentantul liceului. Acesta anunță totuși că a început o anchetă împotriva celor doi profesori. 
„În momentul de față se face o comisie la nivelul școlii, face un raport, deci ancheta e în desfășurare. După raport și inspectoratul are un punct de vedere, nu suntem cei care au ultima decizie”, a mai spus acesta. 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.