fbpx

BREAKING Iohannis: Rotativa va fi amânată până când se termină greva din Educație

Rotativa guvernamentală va fi amânată până când greva din Educație se va încheia, a anunțat, azi, președintele Iohannis, citat de Digi 24.

”Începe procedura când se termină greva din Educație”, a declarat Iohannis.

„Eu nu am de gând să mă opun niciunei formule care duce la o guvernare stabilă. Încă se poartă discuţii, încă se poartă negocieri. Coaliţia trebuie să se hotărască cum va dori să arate viitorul Guvern şi cine trebuie să fie în coaliţia de guvernare, dar am încrederea că lucrurile se vor rezolva.  Acum sigur, fiind astăzi joi şi greva încă neîncheiată, vom vedea dacă vom reuşi să începem procedura mâine sau peste câteva zile, dar nu asta este important, dacă acum imediat sau peste o săptămână, două se face rotaţia. Important este să avem o procedură clară, să ştim cum va funcţiona coaliţia şi să avem un Guvern care garantează stabilitatea guvernării şi stabilitatea României. Aceste lucruri pe care pun foarte mare preţ şi le-am transmis şi celor din conducerea coaliţiei”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit News.ro.

Potrivit calendarului inițial, premierul Nicolae Ciucă ar fi trebuit să își dea demisia mâine și să fie înlocuit de Marcel Ciolacu.

Sindicatele din învățământ au fost invitate azi de Guvern la o nouă rundă de negocieri.

Iohannis rotativa

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.